Mike Angello feat. Randi – Doar o fata

Mike Angello feat. Randi – Doar o fata

Noul meu single, Doar o fata, featuring Randi este totodata si prima piesa cantata in limba romana de acesta 

Cel de-al doilea single al meu, Doar o fata, este un featuring cu producatorul meu Randi si sper sa fie o surpriza placuta atat pentru admiratorii muzicii mele, cat si pentru fanii lui. Piesa este compusa de Randi si este pentru prima data in cariera sa muzicala de aproape un deceniu, cand acesta canta in limba romana. Toate melodiile celor de la Morandi fredonate de noi de-a lungul anilor, incepand cu primul hit, Love Me, au fost cantate in limba engleza.

“Mi-a placut starea piesei si am simtit nevoia sa o cant alaturi de Mike, pe care il consider un artist promitator si talentat. Cred ca voiam o schimbare de stil, sa experimentez ceva nou, iar Doar o fata e potrivita pentru asta”, spune Randi despre alegerea de a canta alaturi de mine.

Doar o fata este diferita de single-ul care a marcat debutul meu, Belong To You. Cu un ton amuzant si usor ironic, piesa vorbeste despre relatii, despre imaginea usor superficiala pe care unii o avem cu privire la legaturile sentimentale, femei si dragoste in general.

Gata cu vorba, va invit sa ascultati Doar o fata! Nu uitati ca astept parerile voastre aici sau pe pagina mea de Facebook: http://www.facebook.com/MikeAngelloMusic