Anii ce vin feat. Delia

noiembrie 5, 2013 // News

Anii ce vin feat. Delia

Asteptarea a luat sfarsit, dragilor! :)

Asa cum v-am promis, v-am pregatit un featuring special cu nimeni alta decat…Delia Matache:D M-am intalnit cu ea in studiourile Famous Production si am cantat impreuna despre Anii ce vin, pastrand aroma anilor ce-au fost, printr-un sound retro, care sper sa va placa.

Sunt convins ca ati trecut cu totii prin momentul in care te indragostesti nebuneste de cineva si in care esti convins ca toate experientele din „anii ce au fost, nu au fost fara rost”, ci au reprezentat chiar drumul cel bun, care te-a adus la momentul potrivit in fata jumatatii tale. Ei, cam despre asta cantam in piesa Anii ce vin.

Eu cred ca exista suflete pereche. Si mai cred ca in dragoste trebuie sa risti, fara sa te temi si sa-ti asculti inima. Sunt bucuros ca am avut posibilitatea sa spun aceasta poveste alaturi de Delia, pe care o admir si o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi.

Chiar daca titlul piesei ne duce cu gandul la viitor, soundul cu accente retro da melodiei un suflu usor nostalgic, din vremurile in care hiturile se numeau slagare. Tot de aici a venit si inspiratia pentru coverul single-ului, sub forma de vinil.

Anii ce vin este lansata de Famous Production si Cat Music Romania si compusa de Randi, iar pe langa Delia, il puteti auzi si pe colegul UDDI, special guest in aceasta piesa.

Astept feedback-ul vostru, aici sau pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/MikeAngelloMusic) si va multumesc pentru rabdare.

Va pup,

Mike

Comments

comments