“Anii ce vin” LIVE @Radio ZU

decembrie 13, 2013 // News

“Anii ce vin” LIVE @Radio ZU

Radio ZU a fost primul radio care a inclus in playlistul sau piesa “Anii ce vin”. Tot acolo, noul meu single in colaborare cu Delia Matache si UDDI s-a auzit pentru prima oara live, marti dimineata, la Morning ZU.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan ne-au invitat in studioul lor pentru un jam session à la Famous Production. N-am fost singur. Pe langa Delia si UDDI, alti patru prieteni ne-au insotit. What’s Up si-a adus cajonul, Alex Berehoi ne-a acompaniat de la pian, in timp ce Andrei Dragusanu a fost responsabil de riffurile chitarei electrice. Sunetistul nostru, Alex Ispas s-a asigurat ca muzica ajunge in stare pura in casele voastre. Oh, si sa nu uit de Louie, catelul Deliei, care ne-a facut galerie!

Ziua de marti a fost perfecta si pentru mine si pentru colegul meu UDDI, care si-a prezentat single-ul Scumpa domnisoara, impreuna cu What’s Up. M-am simtit extraordinar alaturi de gasca Famous Production si de ceilalti artisti prieteni. Vreau sa le multumesc inca o data celor de la Radio ZU, in special lui Mihai si lui Daniel pentru invitatie. A fost o placere!

Comments

comments