Doar o fata vs. Supernatural Woman

iulie 8, 2013 // News

Doar o fata vs. Supernatural Woman

Hey,

Revin dupa o vreme in care nu am fost prea activ pe blog, fiind ocupat cu emisiunile.

Peste noi a trecut deja o luna de vara si…o lansare de single. Chiar o dubla lansare si o dubla premiera, daca ma gandesc mai bine.

Dubla lansare:

Dupa cum bine stiti, in urma cu aproape doua luni am lansat cel de-al doilea single din cariera mea: Doar o fata. Si nu oricum, ci in colaborare cu producatorul meu, Randi. Ne-ati vazut cu el la TV, ne-ati auzit si pe radio. Unul dintre cele mai placute momente ale turului mediatic a fost interpretarea acustica de la Radio 21. Am luat una bucata chitara si ne-am pornit catre radio, acolo unde Liviu Hodor si Cristi Stanciu, amfitrionii emisiunii Request 629, ne asteptau. Cum suna Doar o fata, in varianta acustica, vedeti chiar aici:

La o luna diferenta, v-am dezvaluit varianta in limba engleza a noului meu single: Supernatural Woman, la care am pastrat linia melodica, dar am schimbat versurile.

Dubla premiera:

Doar o fata nu a fost doar primul meu single cantat in limba romana, ci si prima piesa interpretata de Randi in limba materna. Sunt mandru ca sunt eu acela cu care a ales sa cante pentru prima data in cei noua ani de cariera muzicala, o piesa in romana.

“Mi-a placut starea piesei si am simtit nevoia sa o cant alaturi de Mike, pe care il consider un artist promitator si talentat. Cred ca voiam o schimbare de stil, sa experimentez ceva nou, iar “Doar o fata” e potrivita pentru asta”, spune Randi despre alegerea de a canta alaturi de mine.

3, 2, 1 BATTLE! ;)

Atat mie, cat si lui Randi ne plac la fel de mult ambele variante ale piesei. Suntem totusi curiosi care este preferata voastra. Pentru asta, am creat un sondaj prin care va puteti sustine versiunea favorita. Doar o fata sau Supernatural Woman? Voi decideti!

Alege-ti versiunea preferata a noului meu single! / Pick your favorite version of my new single!

View Results

Loading ... Loading ...

PS: Vrem sa aflam ce va place mai mult la una decat la cealalta, asa ca va invitam sa lasati un comment cu raspunsul vostru, mai jos.

Comments

comments