Famous December – Christmas Carols

ianuarie 17, 2013 // News

Famous December – Christmas Carols

Famous Production revine cu cel de-al treilea colind din seria Famous December, concept care a prezentat publicului si o alta latura a artistilor semnati cu acest label. Nascut din dorinta lui Randi (Morandi)Shaka Muv si a mea de a aduce bucurie in sufletul ascultatorilor nostri, toti trei ne-am transformat rand pe rand in vestitori ai Craciunului.

Eu am ales sa interpretez chiar de Ajun winter hit-ul Last Christmas. Craciunul inseamna mult pentru mine. Cred ca cele mai calde amintiri pe care le am se invart in jurul acestei sarbatori. Sper ca Last Christmas va contribui macar un pic la atmosfera magica de Craciun din casele voastre!

Famous December a debutat de Mos Nicolae, cand alaturi de RandiShaka Muv si gasca Famous Production, i-am vizitat pe micutii de la Centrul de Zi Licurici din Capitala, continuand apoi cu un concert caritabil organizat de Asociatia Zana Maseluta si un concurs prin care fanii de pe paginile de Facebook Shaka Muv si Mike Angello au avut ocazia sa ne intalneasca pe mine si pe Miruna.

Comments

comments