Gala Premiilor Radar de Media – Martie 2014

aprilie 1, 2014 // News

Gala Premiilor Radar de Media – Martie 2014

Inceputul lunii martie n-a fost unul foarte norocos pentru mine, Randi si UDDI. Ne-a prins radarul, pe toti trei. Dar din fericire, nu cel al Politiei, ci Radarul de Media! :D

Trecand peste introducerea demna de 1 Aprilie, ne-am simtit foarte bine la Gala Premiilor Radar de Media, alaturi de intreaga echipa Famous Production si de colegii de breasla.

Anii ce vin” si “Scumpa domnisoara” s-au auzit live direct de pe scena Ambasad’Or Events Ballroom.

Ne-am bucurat sa auzim sala cantand la unison cu noi refrenele pieselor noastre. Alaturi de UDDI, pe scena a urcat si What’s Up, deci portie dubla de show si flow.

Fara instrumentistii care ne-au acompaniat, momentele nu ar mai fi sunat la fel. Le multumesc lui Radu pentru bass-ul care a conturat piesele, lui Brutus pentru riff-urile de chitara si lui Florin pentru energia pe care a transmis-o prin ritmul tobelor.

Pe langa momentele live, am fost onorati sa acordam cateva premii celorlalti artisti. Eu si Randi i-am inmanat lui Smiley trofeul pentru “Cel mai bun show de divertisment”, la capitolul televiziune.

Si cum nimic nu este intamplator, UDDI si Nicole Cherry i-au inmanat Deliei Matache trofeul pentru “Cea mai sexy vedeta”.

Daca am inceput cu o pacaleala, vreau sa-mi continui ziua asa. Am cateva idei de farse, dar vreau sa vad si altele mult mai originale. Simtiti-va liberi sa-mi povestiti ce pacaleli ati pus la cale voi sau sa-mi trimiteti link-uri cu farse, intr-un comentariu la acest articol sau pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/MikeAngelloMusic

Spor la pacalit! :D Cu masura totusi, da?

Comments

comments