Lansarea clipului “Belong to you”

ianuarie 17, 2013 // News

Lansarea clipului “Belong to you”

Belong to You. Asa se numeste primul meu single, primul meu clip, debutul meu muzical.

Cu acest proiect, mi-am propus sa cuceresc publicul si topurile din Romania si din afara tarii.

Pentru mine nu exista limite atunci cand ma gandesc la muzica. Iubesc, traiesc si respir sunete si versuri inca de la 12 ani, cand mi-am descoperit aceasta pasiune. Ma potrivesc foarte bine cu stilul compozitional al lui Randi, astfel ca piesa Belong to you rezoneaza perfect cu felul in care imi doresc sa ma exprim muzical.

Primul  meu single, Belong to you, este insotit de un videoclip senzual si puternic la nivel vizual. Versurile piesei vorbesc despre senzatia de fericire si implinire pe care o traim cu totii atunci cand suntem norocosi sa ne intalnim jumatatea, cand nimic nu ne sta in cale si tot ce ne dorim este ca povestea noastra de dragoste sa nu se sfarseasca niciodata si sa fim mereu impreuna. Pentru ca numai impreuna ne simtim intregi.

Acum, ca v-am impartasit experienta primului meu clip, consider ca ar fi interesant sa aflati si ce spune producatorul meu, Randi:

“Cu o voce pasionala şi plina de senzualitate, am incredere ca Mike Angello va deveni in cel mai scurt timp o referinta pentru muzica pop din Romania, dar şi din strainatate. Stilul romantic şi sound-ul misterios iti provoaca simturile printr-o linie melodica irezistibila, in acord perfect cu vocea lui”.

Comments

comments