Ma bate inima

aprilie 30, 2014 // News

Ma bate inima

Stati linistiti, stau foarte bine cu sanatatea, mai ales cand stiu ca “Anii ce vin” vor fi divini. “Ma bate inima” este numele urmatorului meu single si, sper eu, al unuia dintre hit-urile verii 2014.

Dupa cum ati putut vedea pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/MikeAngelloMusic), saptamana trecuta am filmat cel de-al doilea videoclip din cariera mea muzicala.

La fel ca “Belong To You”, “Doar o fata” sau “Anii ce vin”, “Ma bate inima” este produsa de Randi, in studiourile Famous Production, fiind totodata o coproductie cu CAT MUSIC. Mai multe detalii despre piesa veti afla, insa, la momentul potrivit.

Pentru realizarea videoclipului, am lucrat cu Alex Ceausu si echipa sa de la Ador Media. S-a muncit de dimineata pana a doua zi dimineata. 20 de ore, mai exact.

De la figuratie, pana la machiaj, de la echipa de filmare la cea de making of, de la management si pana la post-productie, videoclipul “Ma bate inima” a adunat 50 de persoane, care impartasesc aceeasi pasiune puternica pentru muzica.

Si pentru ca treaba buna iese doar atunci cand ai prietenii aproape, in videoclip ii veti putea vedea si pe Randi, UDDI si Cristi Nistor, dar si intreaga echipa din spatele Famous Production.

Pentru a fi primii care il vedeti, va invit sa va abonati la canalul de YouTube al Famous Production, aici: http://www.youtube.com/user/famousproductioncom

Cam atat, pentru moment. Fug sa-mi pregatesc bagajele pentru mini-vacanta de 1 Mai. Voi pe unde plecati? :D

Comments

comments