Ma bate inima la TV

iulie 8, 2014 // News

Ma bate inima la TV

“Ma bate inima la cap sa ma intorc la tine si iar ma fac ca n-o aud de parca mi-ar fi bine…” s-a auzit si s-a vazut pe cinci dintre cele mai importante televiziuni din Romania.

De la celebrele matinaluri Neatza cu Razvan si Dani ori Neam Trezit, la cel mai pacatos show al noptii, cu Dan Capatos, v-am prezentat cel mai recent videoclip al meu, la piesa Ma bate inima, de care sunt extrem de mandru si entuziasmat.

Chiar daca, de cele mai multe ori, ne-am trezit foarte devreme sau ne-am culcat spre dimineata, nici nu am simtit oboseala. Bucuria de a va aduce in case munca mea si a echipei Famous Production, din ultimele luni, bate orice! :)

Cum noul meu single este foarte ritmat, in saptamanile care au precedat turul mediatic, am pregatit o coregrafie energica si pasionala, alaturi de frumoasele Alexandra Gherase si Ruxandra Stanciu.

Si cum surprizele nu intarzie niciodata sa apara, Dani Otil ni s-a alaturat pentru executarea coregrafiei, pe holurile Antenei 1, inainte de a intra in direct.

Mike Angello la Neatza

In speranta ca am reusit sa va transmit macar jumatate din entuziasmul meu vis-a-vis de clipul piesei Ma bate inima, prin intermediul televiziunii, vreau sa le multumesc tuturor producatorilor si prezentatorilor tv pentru invitatie si pentru interesul acordat in permanenta carierei mele muzicale.

Va promit ca voi ridica stacheta de la single la single si ca veti avea mereu productii muzicale de calitate, atat din partea mea, cat si din partea gastii faine de la Famous Production. 

Comments

comments