Primavara FAMOUS

martie 7, 2014 // News

Primavara FAMOUS

In 2013 v-am promis ca anii ce vin vor fi divini, da? Ei bine, inceputul de primavara nu avea cum sa fie altfel decat divin. Ba, daca stau si ma gandesc mai bine, putea fi divin si FAMOUS. :D

Alaturi de Randi si UDDI, ne-am hotarat sa aducem primavara la radio si sa fim primii care vestesc venirea ei. Zis si facut. Pe 28 februarie, inarmati cu martisoare handmade si zeci de buchete de zambile, ne-am pornit dis-de-dimineata catre redactiile radiourilor sa impartim zambete si voie-buna!

Prima oprire a fost la Radio ZU. Vedeti si voi mai jos. ;)

Am pornit apoi spre Radio 21 si Europa FM unde am intalnit cele mai multe doamne si domnisoare, deci si cele mai multe zambete. :D In emisie ne-am bucurat sa o gasim pe Andreea Berghea, pe care o salutam cu drag.

Kiss FM a reprezentat urmatoarea oprire. Aici ne-am bucurat sa o intalnim pe fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor, Oana Ionita, care se pregateste sa devina mamica.

In studio Andreea Remetan era la butoane. Knock, knock in geam. Cand s-a intors, ce sa vezi? Un zambeeet maaare! :)

Ultima oprire, PRO FM Romania. Din studio, la marketing si in imensa redactie, nicio reprezentanta a sexului feminin nu a scapat necadorisita cu o floare, un martisor si un zambet.

Am strabatut Bucurestiul in lung si in lat, dar nu am obosit deloc. Ne bucuram ca am reusit sa aducem zambete pe fetele unor doamne si domnisoare frumoase.

Mai multe fotografii puteti vedea pe pagina de Facebook a Famous Production: https://www.facebook.com/famousproductioncom

Va urez o primavara frumoasa si insorita!

Comments

comments