Single #2

aprilie 22, 2013 // News

Single #2

Cinci luni! Atat a trecut de la lansarea primului meu single, Belong to you. Astfel ca a venit vremea sa lansez ceva nou, nu?

Cu toate ca ma simt de parca s-ar fi intamplat ieri, sunt nerabdator sa va arat ce am lucrat in studio alaturi de producatorul meu, Randi.

Pas cu pas

La fel ca in cazul single-ului precedent, Randi este omul cu inspiratia. Intr-o dupa-amiaza mi-a dat telefon sa-mi spuna ca are linia melodica si versurile pentru cel de-al doilea single. Intr-o ora am fost la studio, sa vad despre ce e vorba. A fost “dragoste la prima auditie”, daca pot sa o numesc asa. :D

Zilele care au urmat ne-au gasit in studio, tragand voci. Versurile s-au mai schimbat si ele, pe parcurs. O sa va surprinda stilul, care e diferit de cel abordat la primul single, insa nu va spun inca despre ce este vorba.

Un lucru e cert! Pregatirile pentru lansarea celui de-al doilea single al meu au intrat in linie dreapta. Dupa multe ore petrecute in studio, brainstormingul cu Randi si repetitii peste repetitii, ne pregatim de un nou photo shooting.

Sedinta foto

Ieri am avut sesiune de styling. Am probat zeci de tinute pentru un noul shooting. Mai jos aveti poze, sper sa va placa ce-a iesit, iar rezultatul final il vedeti curand.

Ramaneti prin preajma,

Mike

Comments

comments