Va multumesc!

noiembrie 25, 2012 // News

Va multumesc!

Pentru ca orice inceput este greu, la fel si startul unei cariere muzicale. Oricat as fi repetat, oricat m-as fi straduit de unul singur, oricata pasiune pentru muzica as fi avut, tot nu ar fi fost de-ajuns, fara sprijinul celor care mi-au fost alaturi. Randi si intreaga echipa Famous Production sunt oamenii care au crezut in mine si care mi-au indrumat pasii in industria muzicala.

Pentru a avea succes, mai e nevoie de un ingredient: presa! Indiferent ca vorbim de televiziuni sau posturi de radio, de publicatiile online sau de ziare si reviste, toate joaca un rol deosebit de important in cariera unui artist. Media este parte integranta in viata unui artist, cu ajutorul ei iti poti face cunoscuta pasiunea, muzica.

In cazul meu, primii care mi-au deschis portile catre casele voastre prin intermediul televizorului, au fost cei de la Kanal D. Alaturi de band-ul meu, am fost prezent la Draga mea prietena, acolo unde am interpretat primul meu single-ul Belong to you. Au urmat apoi alte aparitii la Neatza cu Razvan si Dani, Povestiri de Noapte, Distractia pe vremea mea.

Daca ati ratat momentul primei interpretari televizate a single-ului meu de debut, il puteti revedea aici. Si foarte important: astept comentariile, sugestiile voastre, pe blog sau pe pagina mea de Facebook: http://www.facebook.com/MikeAngelloMusic, acolo unde cu un singur LIKE, deveniti prietenii mei si veti putea fi la curent cu toate proiectele mele, aparitiile si de asemenea, concertele.

Nu pot incheia fara a multumi tuturor celor care mi-au fost aproape si mai ales voua, celor care ma urmariti si imi ascultati muzica. Sper sa ramaneti mereu alaturi de mine! :)

Comments

comments