Toamna se numara…pozele

octombrie 16, 2013 // News

Toamna se numara…pozele

A venit toamnaaaa. Si odata cu ea, a venit vremea pentru o noua lansare. Nu va spun mai multe, decat ca in cateva zile veti asculta noul meu single, o colaborare cu una dintre cele mai apreciate voci feminine ale Romaniei. Stati cu ochii pe pagina mea de Facebook, sa nu ratati momentul lansarii!

Si ca la orice lansare, ne-am pregatit si cu poze noi.

Dupa o saptamana de ploi, a iesit soarele exact in ziua shooting-ului foto. Soare cu dinti, fiindca de frig tot n-am scapat.

Cum am pozat atat in Parcul Cismigiu din Bucuresti, cat si in fata atelierului foto, am cam tremurat de frig! Noroc cu pauzele dintre seturile de poze, in care luam imediat cardiganul pe mine.

Echipa cu care am lucrat la ultimele doua shootinguri este foaaarte creativa. Atat de creativa incat ma pune sa fac o multime de nebunii! De data aceasta, fotograful Florian Gindila si colegii mei de la Famous Production s-au gandit sa puna cativa paleti de lemn unul peste altul, iar eu sa ma urc peste ei. Mi-am tinut cu greu echilibrul, dar am scapat cu bine, pe principiul: “vant, paleti, ploaie, Mike rezista”! :D

Rabdare, rabdare, mai e putin pana la lansare! :) Va pup!

Comments

comments