Un an de Mike Angello

noiembrie 22, 2013 // News

Un an de Mike Angello

Un an! Va vine sa credeti ca atat a trecut de cand impreuna cu gasca minunata de la Famous Production am lansat proiectul Mike Angello? Mie nu! :)  

Pe 19 noiembrie 2012, mai exact, lansam primul videoclip din cariera mea muzicala, la single-ul de debut – Belong to You.

De atunci si pana in prezent, am avut bucuria si onoarea sa lansez doua featuringuri cu artisti de exceptie. Primul a fost un feat. bilingv cu producatorul meu, Randi, pentru piesele Doar o fata si Supernatural Woman.

Cu cel de-al treilea si cel mai recent single al meu, eu si frumoasa Delia Matache va invitam sa priviti cu optimism catre viitor. Si va promitem ca Anii ce vin or sa fie divini. :D Lansat in premiera la show-ul Request 629 cu Liviu Hodor si Cristi Stanciu de la Radio 21, Anii ce vin se aude deja pe Radio 21 si Radio ZU.

Pentru primul an din viata proiectului meu muzical, vreau sa le multumesc celor care au avut grija de toate aspectele: producatorului meu, Randi, pentru piesele, sfaturile si inspiratia pe care mi-o insufla, Deliei Matache si colegului meu, UDDI, pentru entuziasmul cu care au acceptat propunerea de colaborare, Dianei, Luisei si lui Alexandru aka managementul Famous Production pentru ceea ce fac zi de zi pentru mine, echipei Cat Music Romania pentru suport, mass-mediei pentru promovarea pieselor, si nu in ultimul rand, familiei mele, din care faceti parte si voi, cei care imi ascultati muzica si care imi inseninati fiecare zi cu mesajele de pe pagina mea de Facebook.

I belong to you,

Mike  

Comments

comments