Winterkiss Predeal

februarie 9, 2013 // News

Winterkiss Predeal

“Partieeee! Venim la Winterkiss in Predeal!”, va scriam duminica trecuta pe pagina mea de Facebook.

KISS FM a fost primul post de radio din Romania care a difuzat piesa Belong to youKISS TV a fost prima televiziune muzicala care a preluat clipul. De aici, a ramas un singur pas pana la invitatia pe care mi-a adresat-o echipa Kissomanilor, pentru WINTERKISS.

Hit the road, Mike!

Zis si facut! Duminica, pe 3 februarie, ne-am urcat in masina si am gonit catre munte. Mi-am incalzit vocea cu balade rock, pe care fetele de la PR, tour-managerite pentru o zi, le-au pus pe repeat. In jurul pranzului am ajuns la baza partiei Clabucet, in fata studioului Kiss FM din Predeal. Ne-au intampinat Olix si Dan Fintescu, gazdele transmisiunii live de la munte. Dupa ce am facut probe de sunet, ne-am mutat la “panoul de onoare”, pentru poze.

I belong to you, you belong to me a inceput sa rasune pe partie. Am avut ceva emotii, in primele secunde, dar le-am transformat in emotii constructive. Am interpretat doua piese live: Belong to you si Beautiful feeling. Pe cea de-a doua o puteti asculta doar in concerte, deocamdata. ;)

Dupa live-ul de pe scena, am trecut la live-ul din studio. Pana am intrat in direct, am inceput un joc de table, iar atmosfera din studioul aflat in inima muntilor s-a cam incins, asa ca Olix si cu Dan Fintescu au hotarat sa intram pe post, chiar in toiul partidei de table.

Pe Kiss FM s-au auzit zaruri, rasete, incurajari venite de pe margine, dar mai ales povestea mea si a single-ului meu de debut. :)

Credit foto: Diana Ciobotea

Comments

comments