Videoclip nou – Ma bate inima

mai 8, 2014 // Slideshow

Videoclip nou – Ma bate inima

Vara asta va bate inima pe ritmurile mele, da? :D

Dupa ce v-am promis ca “Anii ce vin or sa fie divini“, e timpul pentru noul meu single – Ma bate inima.

Produs de catre Famous Production si Cat Music, videoclipul “Ma bate inima” este regizat de catre Alex Ceausu (Ador Media) si filmat in Buftea. Dupa multe ore petrecute pe platourile de filmare, beaturile piesei ne-au cuprins pe toti cei prezenti, tonul petrecerii fiind dat de prietenii mei: Randi, UDDI si Cristi Nistor, guest stars in acest videoclip. Mai multe poze de la filmari puteti vedea aici: http://mikeangello.com/news/ma-bate-inima-950

Ma bate inima este cel de-al doilea videoclip din cariera mea. In piesa va cant despre o situatie prin care am trecut probabil cu totii, si anume, aceea cand te desparti de cineva pe care il iubesti si la care ajungi inevitabil inapoi pentru ca te „bate inima la cap”. ;)

A fost dragoste la primul play intre mine si piesa aceasta. M-a cucerit de cum am auzit-o si sper sa se intample la fel si cu voi. Cat despre experienta filmarii clipului, pot sa va spun ca au fost 20 de ore intense de…distractie, munca si iar distractie, fiindca asa se intampla cand oamenii din echipa ta iti sunt si prieteni.

PLAY, LIKE, SHARE! :D

Comments

comments