Who I am

Who I am

Sunt un nou artist marca Famous Production, care aduce un sound fresh si sofisticat in acelasi timp: disco, cu influente acustice.

Numele meu este Mihai Radu si m-am nascut in Pitesti. Pasiunea pentru muzica mi-am descoperit-o inca de la 12 ani, apoi am cultivat-o urmand cursurile liceului de muzica si ale Conservatorului din Bucuresti, sectiunea Muzica Clasica (Bell Canto), unde am studiat in paralel chitara si pianul. Patru ani mai tarziu a venit mutarea in Bucuresti si colaborarea cu Dana Dorian, primul sau mentor, care mi-a influentat evolutia si alaturi de care am experimentat diverse stiluri muzicale, de la pop, R&B, Clubbing, pana la opereta.

Dupa inca patru ani de colaborari cu artisti de top ai scenei romanesti sau internationale precum Alexandra Ungureanu, Paula Seling, Lora, Amna, Brad Vee Johnson, Quantum Leaps Band sau Wallmans Salonger Production, in 2012 am inceput colaborarea cu Famous Production, casa de productie a lui Randi. Pasiunea pentru muzica si munca intensa din studio a dat rezultate concretizate in lansarea primului hit semnat Mike Angello: Belong to you. Au urmat alte trei single-uri de succes, pe care, daca va aflati pe blogul meu, cu siguranta le cunoasteti: Doar o fata / Supernatural Woman, Anii ce vin, Ma bate inima.

“Mister, senzualitate si vocea pasionala sunt ingredientele care fac din Mike Angello un artist de succes, pregatit sa cucereasca topurile locale si internationale. Stilul romantic si sound-ul cald care iti provoaca simturile creeaza o linie melodica irezistibila, in acord perfect cu vocea lui Mihai” motiveaza Randi alegerea facuta.